Antagningsprov på Almaskolan

Publicerad: 20, november, 2016

Almaskolan har ett stort söktryck, vilket gör att vi inte kan erbjuda alla elever en plats. Till läsåret 2018/2019 genomför vi under januari och februari antagningsprov. Almaskolan riktar sig till elever som har ett stort intresse för idrott. Vi tror att kontinuerlig fysisk aktivitet gynnar både elevens välmående samt inlärningsförmåga. För att börja på Almaskolan är det därför viktigt att eleverna har ett stort intresse för idrott/fysisk aktivitet för att man skall orkar med detta varje dag. Antagningen kommer att ske genom provträning, tester samt intervju. För oss är det viktigt att nå både elever som har ett stort intresse för idrott och rörelse men vi vill även vara det bästa alternativet för de elitsatsande eleverna.

FacebookGoogle Gmail