Nya ägare för Alma Mater Idrottsskolor (AMI)

Publicerad: 4, september, 2018

AMI är moderbolaget till Almaskolan,  Stockholms Idrottsgymnasium och Atletica Idrottsgymnasium. Under sommaren 2018 genomfördes ett ägarbyte och ny ägare är bolaget bakom Tibble Gymnasium och Täby Friskola AB.

“Tibble Gymnasium och Täby Friskola utgör ett mindre, och i huvudsak personalägt, skolföretag i Täby kommun. Vi har cirka 2300 elever i åldrarna 6-19 år och skolorna har under flera år levererat en undervisning av absolut högsta kvalitet i landet. Vi är stolta över att nu få vara med och stötta den fortsatta utvecklingen i Alma Mater Idrottsskolor. När vi fick chansen att lära känna AMI-skolorna bättre så såg vi skolor som på många sätt fungerar väldigt bra och vår ambition som nya ägare är att verksamheterna ska få fortsätta utvecklas i lugn och ro med den nuvarande organisationen intakt.” (Citat Niklas Pålsson, VD.)

För frågor rörande ägarbytet, vänligen kontakta:
VD för Alma Mater Idrottskolor, Stefan Burman (076-5363111, stefan.burman@alma-mater.se) eller representanten för Tibble Gymnasium och Täby Friskola, Niklas Pålsson (073-4000231, niklas.palsson@tibble.nu).

FacebookGoogle Gmail